Returnering

Vi har en returpolitik på 14 dage, hvilket betyder, at du har 14 dage efter modtagelsen af din vare til at anmode om en returnering.

For at være berettiget til en returnering skal din vare være i samme stand, som du modtog den, ubrugt eller ikke slidt, med mærkerne og i den originale emballage. Du skal også have bon eller købsbevis.

Returneringer skal sendes tilbage inden for 14 dage efter angivelse af en returadresse, ellers er de ikke berettigede. Vær opmærksom på, at vi ikke er ansvarlige for fragtomkostninger ved returneringer.

For at starte en retur kan du kontakte os via info@danishdaily.dk

Returneringer accepteres ikke for varer markeret som slutudsalg med rabatter.

Skader og problemer
Tjek din ordre ved modtagelse og kontakt os straks, hvis varen er defekt, beskadiget, eller hvis du har modtaget den forkerte vare, så vi kan vurdere og løse problemet.

Undtagelser/ikke-returbare varer
Visse typer varer kan ikke returneres, såsom fordærvelige varer (som fødevarer, blomster eller planter), specialfremstillede produkter (som specialordrer eller personlige varer) og produkter til personlig pleje (som skønhedsprodukter).

Vi accepterer heller ikke returvarer for farlige materialer, brandfarlige væsker eller gasser.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende dit specifikke produkt. Desværre kan vi ikke acceptere returvarer for varer i slutudsalg eller gavekort.

14 dages fortrydelsesret i EU
Uden at det påvirker det ovenstående, har du inden for EU ret til at annullere eller returnere din ordre inden for 14 dage af hvilken som helst grund og uden angivelse af årsag.

Som nævnt ovenfor skal din vare være i samme stand, som du modtog den, ubrugt eller ikke slidt, med mærkerne og i den originale emballage. Du skal også have bon eller købsbevis.

Refusioner
Vi vil informere dig, så snart vi har modtaget og inspiceret din retur, og lade dig vide, om refusionen er godkendt eller ej. Hvis den er godkendt, vil beløbet automatisk blive refunderet til din originale betalingsmetode inden for 10 arbejdsdage.

Bemærk, at det også kan tage noget tid, før din bank eller kreditkortudsteder behandler refusionen og den vises på din konto.

Hvis der er gået mere end 15 arbejdsdage, siden vi har godkendt din retur, bedes du kontakte os via info@danishdaily.dk

Hvis en ombytning er mulig, skal du være opmærksom på, at du ikke længere har ret til en refusion.